preskoči na sadržaj

Osnovna škola Bol

Login
ŠKOLSKO ZVONO

Sat Početak sata Kraj sata
0. 7:15 7:55
1. 8:00 8:45
2. 8:50 9:35
3. 9:40 10:25
  Veliki odmor  
4. 10:45 11:30
5. 11:35 12:20
6. 12:25 13:10
7. 13:15 14:00
BOLSKI REPORTERI

INFORMACIJE

      

E-Dnevnik

E- savjetovalište

              

         

Pitaj! Ne skitaj!

CINT SDŽ

EDIT CodeSchool

EDIT CodeSchool
SafetyNet

 

Kalendar
« Svibanj 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 11. 2014.

Ukupno: 214125
Anketa
Kako vam se sviđa web www.skole.hr?




Arhiva dokumenata
EKO ŠKOLA

VELIKI LOV NA BILJKE

Mi jedemo odgovorno

 

Obrazovanje

Vremenska prognoza

GEOGRAFIJA

 

 

 

 

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PETAŠI NA IZVANUČIONIČKOJ NASTAVI U SPLITU
Autor: Martina Zlendić, 31. 10. 2024.

Učenici 5. razreda Osnovne škole Bol zajedno s teacher Zdravkom Koljatić i razrednicom Nedom Avdić su posjetili Arheološki muzej u Splitu.


Nakon razgledavanja najstarije muzejske institucije u Hrvatskoj
i jugoistočnoj Europi , učenici su sudjelovali u radionici „ Mali detektivi „ gdje su na temelju uputa tragali za odgovarajućim informacijama i predmetima u izložbenom prostoru. Potraga se odvijala u grupama, što je dodatno motiviralo učenike za suradnju. Uz malu pomoć naše drage vodičke učenici su morali slijediti tragove koji će im pomoći u rješavanju zagonetke. Svaka grupa je na kraju predstavila prikupljene podatke i pronađene predmete te objasnila rezultate
svog istraživanja. Nakon zanimljivog jutra, uputili smo se prema Zapadnoj obali, parku Zvončac i posjetili smo Sustipan.
U popodnevnim satima put nas je odveo u Kuharsku akademiju ŠKMER gdje su učenici sudjelovali u radionici „ Želim jesti zdravo „. Uz pomoć profesionalnih kuhara pripremili su sve sastojke za naša jela ( krem povrtna juha, manistra na pomidore, zdrave bublice , svježa salata i kolač od jabuka ) koja smo
na kraju i konzumirali. Učenici su oduševljeno pristupili zadatku te su s oduševljenjem pripremali mediteranska jela od
zdravih sezonskih namirnica .
Djeca su od početka do kraja aktivno sudjelovala u pripremi jela.
Nakon radionice smo se zaputili prema trajektnoj luci i u večernjim satima puni dojmova vratili kući.





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju