

| Sat | Početak sata | Kraj sata |
| 0. | 7:15 | 7:55 |
| 1. | 8:00 | 8:45 |
| 2. | 8:50 | 9:35 |
| 3. | 9:40 | 10:25 |
| Veliki odmor | ||
| 4. | 10:45 | 11:30 |
| 5. | 11:35 | 12:20 |
| 6. | 12:25 | 13:10 |
| 7. | 13:15 | 14:00 |
| « Studeni 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Učenici Osnovne škole Bol pod mentorstvom učiteljice Zdravke Koljatić sudjelovali su na međunarodnoj eko konferenciji u Osnovnoj školi Jozeta Gorjupa u Kostanjevici na Krki , Slovenija.
Na konferenciji je sudjelovalo 184 vrtića, osnovnih i srednjih škola iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Njemačke i Ekvadora.

Predstavili smo se s projektom Peripatetic 2025: Walk and learn.
Projekt koristi peripatetičko učenje, način poučavanja inspiriran Aristotelom koji je podučavao svoje učenike hodajući.
Ovaj način učenja je veoma zanimljiv jer uključuje i međunarodnu suradnju koja omogućuje razmjenu iskustava o različitim temama sudjelujući u šetnjama koje odgovaraju različitim obrazovnim temama.
Tema naše današnje prezentacije je divlja šparoga - kraljica proljeća.
Divlja šparoga je autohtona i samonikla biljka mediteranskog područja koju treba brati odgovorno i održivo. Umjereno i pažljivo branje same biljke omogućuje njezin daljnji razvoj i očuvanje bioraznolikosti, čime se doprinosi održivom razvoju i zaštiti prirodnih staništa za buduće generacije.
Jedno od glavnih jela mediteranske kulture je divlja šparoga koja uvijek donosi okus Mediterana na tanjur, podsjećajući nas na sunce, more i laganu, ukusnu hranu.




Zahvaljujemo svima koji su pomogli u realizaciji ovog edukativnog projekta, našem vozaču Vladi Aniću i zapovjedniku DVD-a Bol Stipi Marinkoviću koji nam je omogućio noćenje u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba.
